VIRTUAALIHEVONEN - A SIM GAME-HORSE

Alondra

Kasvatus

Kasvatamme kouluratsastuspainotteisia reinin- ja oldenburginhevosia käyttöön ja näyttöön. Vuoden 2015 toukokuussa mukaan napattiin myös westfaleninhevonen, jonka jalostussäännöt ovatkin melko samanalaiset kuin reininhevosen. Kasvatusnimenä käytämme von Lark -liitettä hevosen nimen perässä. Kasvatusliite juontaa juurensa tallin nimeen Alondraan, joka tarkoittaa espanjaksi kiurua. Kasvatuksen tavoitteena on saattaa maailmaan terveitä yksilöitä, joilla on potentiaalia kouluradoille. Syntyvät kasvatit jäävät joko omaan käyttöön tai myydään maailmalle. Jokainen kasvatti myydään ensisijaisesti kotiin, jossa se pääsee jatkamaan sukua puoliverijalostuksessa ja kilpailemaan kouluratsastuksen parissa.

Alondrassa hevosten jalostukseen käytetään monia eri puoliverikantakirjoja, joten reininhevosvarsan voi syntyä vaikkapa trakehnerista ja hollanninpuoliverisestä ja oldenburginhevosen suvusta voi löytyä esimerkiksi norjanpuoliveristä tai holsteinia. Pikku hiljaa olemme alkaneet lämmetä myös epätasaisille suvuille, joiden edustajia löytyy tallista muutama kappale.

Syntyvät oldenburgorit nimetään isän ja tammat emän alkukirjaimen mukaan. Vuodesta 2015 lähtien reininhevoset nimetään sukupuolesta riippumatta aina isän alkukirjaimella. Myös westfaleninhevoset nimetään sukupuolesta riippumatta isän alkukirjaimella.

MYYNTIEHDOT